بدون هزینه اضافه مشکل یخچال و سردخانه خود را بیابید
رفع عیب بدون هزینه برای صرفه جویی در وقت و پول، ابتدا جدول زیر را مرور کنید. ممکن است نیازی به تماس با خدمات و سرویس تکنسین های شیراز سرما نداشته باشید.
مشکل و ایراد | علت های ممکن | چه کاری باید انجام داد |
سردخانه و یخچال صنعتی کار نمی کند | – دستگاه در زمان دیفراست قرار دارد – کلید و کنترلرها خاموش هستند – برق یخچال وصل نیست. – فیوز پریده است. – دستگاه در حالت نمایشگاهی قرار دارد | – تا اتمام کار دیفراست، 30 دقیقه صبر نمایید – کلیدها و کنترلرها را روی تنظیمات دما قرار دهید – از وصل بودن دو شاخه برق مطمئن شوید – فیوز را وصل و یا تعویض نمایید. – یکبار دستگاه را از برق کشیده و دوباره وصل نمایید. |
کمپرسور مرتباً برای مدت طولانی روشن و خاموش می شود. (سردخانه و یخچال های بزرگتر نیاز به زمان بیشتری برای عملکرد دارند. آنها اغلب خاموش و روشن می شوند تا بتواند دما را در حد مطلوب نگه دارند.) | – وقتی برای اولین بار است که سردخانه یا یخچال به برق وصل شده است. – مقدار زیادی مواد غذایی و دارویی به سردخانه اضافه شده است. – درب سردخانه و یا یخچال باز مانده است. – درب سردخانه و یا یخچال بطور متناوب باز شده است. – دما را روی سردترین حالت تنظیم کرده اید. | – 24 ساعت به یخچال فرصت دهید تا سرمای خود را کامل کند. – طبیعی است. – چک کنید که بسته ها باعث باز ماندن درب نشده باشند. – طبیعی است. – کنترل کننده را چک کنید. |
برفک یا بلورهای یخ روی بسته های مواد فریز شده، پدید آمده است. | – درب سردخانه زیر صفر یا فریزر صنعتی باز مانده است. – به دفعات و برای مدت طولانی درب سردخانه باز شده است. | – بررسی کنید که بسته ها مانع بسته شدن درب نشوند. – تعداد دفعات تردد افراد به سردخانه کنترل شود. |
سردخانه یا یخچال خیلی گرم است.
| – ترموستات را روی دمای مناسب تنظیم نکرده اید. – در هوای گرم به دفعات درب را باز کرده اید. – درب باز مانده است. | – ترموستات را چک کنید. – ترموستات را دو سه درجه سردتر تنظیم کنید. – بررسی کنید که بسته ها مانع بسته شدن درب نشوند. |
دیواره بین یخچال صنعتی گرم است. | – سیستم اتوماتیک حفظ انرژی، مایع گرم را در اطراف لبه های جلویی یخچال به گردش در آورده است. | – طبیعی است. این کار از چگالش هوای بیرون جلوگیری می کند. |
در یخساز صنعتی، قطعات یخ کوچک و پوک است. | – فیلتر آب مسدود شده است. | – کاتریج فیلتر قبلی را با یک کاتریج جدید جایگزین کنید. |
در یخساز صنعتی، قطعات یخ بو و مزه دارند. | – مخزن یخ نیاز به تمیز کردن دارد. | – مخزن را خالی کنید و بشوئید و قطعات کهنه یخ را دور بریزید. |
در یخ ساز صنعتی، قطعات یخ به کندی ساخته می شوند. | – در هوای گرم، درب باز مانده است. – دما را روی سرمای کافی تنظیم نکرده اید. | – درب را ببندید. – تنظیم کننده دما را چک کنید. |
در آبسردکن صنعتی، آب اولین لیوان، گرم است. | – زمانی که آبسردکن تازه نصب شده است. این امر طبیعی است. – آب از دستگاه برای مدت زمان زیادی گرفته نشده است. – سیستم آب تازه پر شده است. | – 24 ساعت به آبسردکن فرصت دهید تا کاملاً خنک شود. – به قدری از شیر آب بگیرید تا کاملاً آب خنک شود. – چند ساعت به آب تازه پر شده فرصت خنک شدن بدهید. |
سردخانه یا یخچال صنعتی، بو دارد. | – بوی بد غذاها داخل دستگاه پیچیده است. – داخل یخچال نیاز به تمیز شدن دارد. | – غذاهایی که بوی تند دارند، به خوبی بسته بندی شوند. یک بسته باز جوش شیرین درون سردخانه قرار دهید و هر سه ماه آن را عوض کنید. – دستگاه را به خوبی تمیز کنید و در صورت نیاز شستشو دهید. |
در آبسردکن، از شیر آب نمی آید. | – آب مخزن خالی شده است. تغذیه کننده اب بسته است و یا اتصالات ان قطع شده است. – آب ذخیره شده، یخ بسته است. | – سیستم آب رسانی را چک کنید. – ترموستات را روی درجه گرمتری قرار دهید. |
در آبسردکن، آب فوران می کند. | – به تازگی فیلتر آب تعویض شده است. | – حدود سه دقیقه از شیر دستگاه، آب بگیرید. (حدود 5 لیتر) |
نور قرمز رنگ در اواپراتور سردخانه و یا یخچال صنعتی، دیده می شود. | – المنت دیفراست روشن است. | – این امر طبیعی است. |
درب سردخانه و یا یخچال به خوبی بسته نمی شود. | – واشر لولای درب خراب است. | – واشر دستگاه را با اب گرم شستشو دهید و با سشوار گرم کنید. |
روی شیشه یخچال ویترینی، نم و رطوبت تشکیل می شود. | – در هوای رطوبت بالا، این امر طبیعی است. | – روی آن را خشک نمائید. |
آب روی کف اتاقک سردخانه و یا پایین یخچال می ریزد. | – قطعات یخ و یا جرم و کثیفی در کانال خروجی اب جمع شده است و بهم چسبیده است. | – دستگاه را 24 ساعت خاموش کنید و یا با یک قاشق چوبی به وسط کانال ضربه بزنید و کثیفی ها را برطرف کنید. |
رطوبت و مه درون سردخانه یا یخچال صنعتی ایجاد می شود. | – مکرراً و برای مدت های طولانی درب دستگاه باز شده است. | – طبیعی است (به ویژه در قفسه نوشیدنی ها) و با توجه به حجم مواد غذایی و عوامل محیطی این امر تغییر می کند. با پارچه نازک ان را خشک نمایید. |
چراغ داخلی روشن نمی شود. | – برق وارد آن نمی شود و یا لامپ و کنترلرها سوخته است. | – فیوز، کنترلرها و یا لامپ را تعویض کنید. |
سرمای سردخانه یا یخچال صنعتی مطلوب است ولی مواد غذایی و دارویی درون اتاقک سرما خنک نمی شوند. | – بسته بندی نامناسب – وزن و دمای ورودی نامناسب مواد ذخیره شده – بسته ها حاوی مواد چربی دار زیادی است. – از قفسه و طبقات مناسب استفاده نشده است. | – زمان بیشتری صرف کنید و یا بسته ها را دوباره در بسته های کوچک تر پلاستیکی قرار دهید. – وزن و تناژ متناسب تر و کم تر انتخاب کنید. – تناژ متناسب تر و کم تر انتخاب کنید. – قفسه ها و طبقات متناسب تر با فضای کافی بین بسته ها برای جریان بهینه هوا استفاده کنید. |
دمای واقعی با دمای تنظیم شده یکی نیست. | – دستگاه تازه به برق متصل و روشن شده است. – درب برای مدت زمان زیادی باز بوده است. – بسته های مواد گرم به سردخانه یا یخچال اضافه شده است. – دستگاه در زمان دیفراست قرار دارد. | – مدت زمان بیشتری صرف کنید و یا حدود 24 ساعت به دستگاه اجازه دهید تا سرما آورده و تنظیم شود. |
با توجه به موارد فوق و در صورت عدم رفع مشکل مورد نظر، می توانید بصورت ثبت و تکمیل فرم در خواست تعمیر، گفتگوی آنلاین و یا تماس تلفنی با کارشناسان و تکنسین های شیراز سرما تماس گرفته و نوبت مراجعه حضوری بگیرید.
با ما در ارتباط باشید
در اینجا هر سوال و نظری که دارید رو می تونید با ما به اشتراک بذارید..